«
Aanmelden 
Email *
Wachtwoord *
Wachtwoord vergeten?
«
Validatie inhoud bodemattest
«
Publieke lijsten
«
Mededeling 
Welkom op het webloket van de OVAM

Het team klantenbeheer heeft nieuwe openingsuren

Bij het gebruik van de recenste versies van Firefox kunnen er problemen zijn in het webloket bij het opladen van documenten (vb.koppelen pdf’s aan onderzoeksrapporten).
In afwachting van updates die het probleem verhelpen, raden wij aan om een andere webbrowser of een eerdere versie van Firefox te gebruiken.


Om te vermijden dat vaststellingen van risicogronden elkaar tegenspreken stuurt de deskundige gemotiveerde verklaringen vanaf 1 april 2017 rechtstreeks naar de gemeente. Meer info over de gewijzigde procedure kan u vinden op www.ovam.be/datakwaliteit-gemeentelijke-inventaris.

- Op het bodemattest staan gegevens uit de gemeentelijk inventaris.    Meer info kan u vinden op www.ovam.be/gemeentelijke-inventaris en op www.ovam.be/inventariszin-op-bodemattest .
- Er kunnen enkel bodemattesten afgeleverd worden voor gronden waarvoor door het A.A.P.D. de kadastrale legger en het kadastraal plan werd opgemaakt. Meer info kan u vinden op www.ovam.be/prekadastrale-percelen .
- Heeft u een bodemattest nodig voor een deel van een kadastraal perceel, dan kan u meer info vinden op www.ovam.be/aanvraag-voor-deel-van-perceel
- De bruikbaarheid van het bodemattest kan u nagaan op www.ovam.be/toepassing-hulp-bij-overdracht
- De handleiding over het gebruik van het webloket kan u vinden op www.ovam.be/webloket
- Onder bepaalde voorwaarden kan een particuliere eigenaar vrijstelling van onderzoeksplicht bekomen: meer info.

Meer info over bodem:
     - Raadpleeg www.ovam.be/bodem
     - Stuur een mail naar bodem@ovam.be
     - Contacteer het team klantenbeheer van de OVAM op 015 284 458. Ze zijn telefonisch bereikbaar van 9u – 12u30 en van 13u30 - 16u30, op maandag vanaf 10u en op vrijdag tot 16u.
«
Aanmaken van een nieuwe aanvraag 
«
Bodemonderzoeken in je buurt 
«
Opvragen wachtwoord